Abad: abad ka-3 - abad ka-4 - abad ka-5
Dékade: 350-an 360-an 370-an 380-an 390-an 400-an 410-an
Taun: 385 386 387 - 388 - 389 390 391

Taun ka-388 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit