Taun ka-42 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 10-an  20-an  30-an  - 40-an -  50-an  60-an  70-an

Taun: 39  40  41  - 42 -  43  44  45

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit