Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 390-an 400-an 410-an 420-an 430-an 440-an 450-an
Taun: 417 418 419 - 420 - 421 422 423

Taun ka-420 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianEdit

Nu babarEdit

Nu pupusEdit

Poé peréEdit

Tumbu luarEdit