Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 390-an 400-an 410-an 420-an 430-an 440-an 450-an
Taun: 424 425 426 - 427 - 428 429 430

Taun ka-427 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit