Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 400-an 410-an 420-an 430-an 440-an 450-an 460-an
Taun: 431 432 433 - 434 - 435 436 437

Taun ka-434 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit