Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 410-an 420-an 430-an 440-an 450-an 460-an 470-an
Taun: 437 438 439 - 440 - 441 442 443

Taun ka-440 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit