Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 420-an 430-an 440-an 450-an 460-an 470-an 480-an
Taun: 450 451 452 - 453 - 454 455 456

Taun ka-453 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit