Abad: abad ka-4 - abad ka-5 - abad ka-6
Dékade: 460-an 470-an 480-an 490-an 500-an 510-an 520-an
Taun: 492 493 494 - 495 - 496 497 498

Taun ka-495 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit