Abad: abad ka-5 - abad ka-6 - abad ka-7
Dékade: 490-an 500-an 510-an 520-an 530-an 540-an 550-an
Taun: 524 525 526 - 527 - 528 529 530

Taun ka-527 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian

édit

Nu babar

édit

Nu pupus

édit

Poé peré

édit

Tumbu luar

édit