Abad: abad ka-5 - abad ka-6 - abad ka-7
Dékade: 500-an 510-an 520-an 530-an 540-an 550-an 560-an
Taun: 530 531 532 - 533 - 534 535 536

Taun ka-533 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit