Abad: abad ka-5 - abad ka-6 - abad ka-7
Dékade: 510-an 520-an 530-an 540-an 550-an 560-an 570-an
Taun: 539 540 541 - 542 - 543 544 545

Taun ka-542 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit