Taun ka-55 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 20-an  30-an  40-an  - 50-an -  60-an  70-an  80-an

Taun: 52  53  54  - 55 -  56  57  58

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit