Abad: abad ka-5 - abad ka-6 - abad ka-7
Dékade: 520-an 530-an 540-an 550-an 560-an 570-an 580-an
Taun: 550 551 552 - 553 - 554 555 556

Taun ka-553 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit