Taun ka-59 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 20-an  30-an  40-an  - 50-an -  60-an  70-an  80-an

Taun: 56  57  58  - 59 -  60  61  62

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit