Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 570-an 580-an 590-an 600-an 610-an 620-an 630-an
Taun: 602 603 604 - 605 - 606 607 608

Taun ka-605 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit