Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 600-an 610-an 620-an 630-an 640-an 650-an 660-an
Taun: 635 636 637 - 638 - 639 640 641

Taun ka-638 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit