Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 620-an 630-an 640-an 650-an 660-an 670-an 680-an
Taun: 653 654 655 - 656 - 657 658 659

Taun ka-656 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianEdit

Nu babarEdit

Nu pupusEdit

Poé peréEdit

Tumbu luarEdit