Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 630-an 640-an 650-an 660-an 670-an 680-an 690-an
Taun: 657 658 659 - 660 - 661 662 663

Taun ka-660 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit