Abad: abad ka-6 - abad ka-7 - abad ka-8
Dékade: 640-an 650-an 660-an 670-an 680-an 690-an 700-an
Taun: 669 670 671 - 672 - 673 674 675

Taun ka-672 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit