Abad: abad ka-7 - abad ka-8 - abad ka-9
Dékade: 680-an 690-an 700-an 710-an 720-an 730-an 740-an
Taun: 716 717 718 - 719 - 720 721 722

Taun ka-719 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit