Abad: abad ka-7 - abad ka-8 - abad ka-9
Dékade: 690-an 700-an 710-an 720-an 730-an 740-an 750-an
Taun: 722 723 724 - 725 - 726 727 728

Taun ka-725 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit