Taun ka-73 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 40-an  50-an  60-an  - 70-an -  80-an  90-an  100-an

Taun: 70  71  72  - 73 -  74  75  76 

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit