Abad: abad ka-7 - abad ka-8 - abad ka-9
Dékade: 700-an 710-an 720-an 730-an 740-an 750-an 760-an
Taun: 729 730 731 - 732 - 733 734 735

Taun ka-732 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit