Taun ka-78 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Abad: abad ka-1 SM - abad ka-1 - abad ka-2
Dékade: 40-an  50-an  60-an  - 70-an -  80-an  90-an  100-an

Taun: 75  76  77  - 78 -  79  80  81 

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit