Abad: abad ka-7 - abad ka-8 - abad ka-9
Dékade: 750-an 760-an 770-an 780-an 790-an 800-an 810-an
Taun: 780 781 782 - 783 - 784 785 786

Taun ka-783 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit