Abad: abad ka-8 - abad ka-9 - abad ka-10
Dékade: 820-an 830-an 840-an 850-an 860-an 870-an 880-an
Taun: 849 850 851 - 852 - 853 854 855

Taun ka-852 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit