Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 910-an 920-an 930-an 940-an 950-an 960-an 970-an
Taun: 940 941 942 - 943 - 944 945 946

Taun ka-943 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit