Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 920-an 930-an 940-an 950-an 960-an 970-an 980-an
Taun: 954 955 956 - 957 - 958 959 960

Taun ka-957 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit