Abad: abad ka-9 - abad ka-10 - abad ka-11
Dékade: 940-an 950-an 960-an 970-an 980-an 990-an 1000-an
Taun: 975 976 977 - 978 - 979 980 981

Taun ka-978 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit