Abad nyaéta sesebutan keur jangka waktu saratus taun.[1] Saabad sarua jeung sapuluh dékade.

Abad ieu, abad ka-21, dimimitian ti taun 2001 nepi ka taun 2100.

Tempo ogéÉdit

 

Dicutat tinaÉdit

  1. Luthfiyani, Lulu. Kamus Genggam Bahasa Sunda. Yogyakarta2016: Frasa Lingua. ISBN 9786026475275. Diakses tanggal 23 Nopember 2019.