Buka ménu utama

Abad nyaéta sesebutan keur jangka waktu saratus taun. Saabad sarua jeung sapuluh dékade.

Abad ieu, abad ka-21, dimimitian ti taun 2001 nepi ka taun 2100.

Tempo ogéÉdit