Buka ménu utama

Wikipedia β

Abad ka-21 nyaéta abad nu keur lumangsung kiwari dina mangsa sabadana Maséhi dumasar kana kalénder Gregorian. Abad ieu dimimitian ti 1 Januari 2001 tur bakal dipungkas dina tanggal 31 Désémber 2100. Konsép lianna nu béda nyaéta yén abad ka-21 dimimitian ti taun 2000 sarta dipungkas taun 2099.

Daptar taun-taunna dina abad ka-21 Maséhi:

Tempo ogeÉdit