Abad ka-21 nyaéta abad nu keur lumangsung kiwari dina mangsa sabadana Maséhi dumasar kana kalénder Gregorian. Abad ieu dimimitian ti 1 Januari 2001 tur bakal dipungkas dina tanggal 31 Désémber 3000. Konsép lianna nu béda nyaéta yén abad ka-21 dimimitian ti taun 2001 sarta dipungkas taun 2100.

Daptar taun-taunna dina abad ka-21 Maséhi:

Abad ka-20 - Abad ka-21 - Abad ka-22

Tempo ogéÉdit

Decades and yearsÉdit