Buka ménu utama

Abung Jayo, Abung Kidul, Lampung Kalér

Abung Jayo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Abung Kidul, Kabupatén Lampung Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Abung Jayo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kalér
KacamatanAbung Kidul

Citakan:Abung Kidul, Lampung Kalér


Gnome-home.svg