Buka ménu utama

Adi Luhur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panca Jaya, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Adi Luhur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanPanca Jaya

Citakan:Panca Jaya, Mesuji


Gnome-home.svg