Buka ménu utama

Panca Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Mesuji, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Panca Jaya

Peta lokasi Kacamatan Panca Jaya
Propinsi Lampung
Kabupatén Mesuji
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Mesuji Citakan:Panca Jaya, Mesuji


Nuvola filesystems folder home.png