Buka ménu utama

Aek Badak Jae, Sayur Matinggi, Tapanuli Kidul

Aek Badak Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sayur Matinggi, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Badak Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSayur Matinggi

Citakan:Sayur Matinggi, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg