Sayur Matinggi, Tapanuli Kidul

Sayur Matinggi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sayur Matinggi

Peta lokasi Kacamatan Sayur Matinggi
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Tapanuli Kidul
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Tapanuli Kidul Citakan:Sayur Matinggi, Tapanuli Kidul


Nuvola filesystems folder home.png