Buka ménu utama

Aek Badak Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sayur Matinggi, Kabupatén Tapanuli Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Badak Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kidul
KacamatanSayur Matinggi

Citakan:Sayur Matinggi, Tapanuli Kidul


Gnome-home.svg