Buka ménu utama

Aek Baru Jae, Batang Natal, Mandailing Natal

Aek Baru Jae nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Natal, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Baru Jae
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanBatang Natal

Citakan:Batang Natal, Mandailing Natal


Gnome-home.svg