Buka ménu utama

Aek Baru Julu, Batang Natal, Mandailing Natal

Aek Baru Julu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Natal, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Baru Julu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanBatang Natal

Citakan:Batang Natal, Mandailing Natal


Gnome-home.svg