Buka ménu utama

Aek Botung, Muara Sipongi, Mandailing Natal

Aek Botung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Muara Sipongi, Kabupatén Mandailing Natal, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Botung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMandailing Natal
KacamatanMuara Sipongi

Citakan:Muara Sipongi, Mandailing Natal


Gnome-home.svg