Buka ménu utama

Aek Haruaya, Ulu Barumun, Padang Lawas

Aek Haruaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ulu Barumun, Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Aek Haruaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPadang Lawas
KacamatanUlu Barumun

Citakan:Ulu Barumun, Padang Lawas


Gnome-home.svg