Buka ménu utama

Ulu Barumun nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Padang Lawas, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Ulu Barumun

Peta lokasi Kacamatan Ulu Barumun
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Padang Lawas
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Padang Lawas Citakan:Ulu Barumun, Padang Lawas


Nuvola filesystems folder home.png