Agrabinta, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Agrabinta nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Agrabinta
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega192,65 Kilométer pasagi
Pangeusi37.934 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.22

Wates WilayahÉdit

Agrabinta

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit