Air Batu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Air Batu

Peta lokasi Kacamatan Air Batu
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Air Batu, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png