Alexander Graham Bell

Alexander Graham Bell (Edinburgh, 3 Maret 1847Nova Scotia, 2 Agustus 1922) nyaéta élmuwan, panimu, sarta nu ngadegkeun pausahaan telepon Bell. Sajaba karyana dina téknologi telekomunikasi, manéhna ogé méré sumbangan penting kana kamajuan dina téknologi aviasi sarta hidrofoil.[1]

Alexander Graham Bell

Bell umumna dipikawanoh salaku panimu telepon, sanajan Kongrés AS dina bulan Juni 2002 netepkeun yén Antonio Meucci anu manggihan telepon téh.

Tempo ogéÉdit

Catetan sukuÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]