Abad: abad ka-18 - abad ka-19 - abad ka-20
Dékade: 1850-an 1860-an 1870-an 1880-an 1890-an 1900-an 1910-an
Taun: 1877 1878 1879 - 1880 - 1881 1882 1883

Taun ka-1880 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit