Alexandra Annette Grant (gumelar 4 April 1973; umur 48 taun) mangrupa seniman visual Amérika anu nguji basa sareng teks tinulis ngaliwatan lukisan, gambar, patung, pidéo, sareng média sanés. Anjeunna nganggo basa sareng séntral sareng panulis salaku sumber pikeun seueur karya éta.[1] Grant nguji prosés nulis sareng ideu dumasar kana téori linguistik sabab ngahubungkeun kana seni sareng nyiptakeun gambar visual anu diideuan ku téks sareng pamasangan kelompok kolaborasi dumasar kana prosés éta.[2][3][4]

Alexandra Grant
GumelarAlexandra Annette Grant
04 April 1973 (1973-04-04) (yuswa 48)
Fairview Park, Ohio A.S.
Atikan
  • Thomas Jefferson School
  • International School of Paris
Alma mater
  • Swarthmore College
  • California College of the Arts
Pagawéanartis
Taun aktip2000–ayeuna
Situs web
alexandragrant.com

RujukanÉdit

Tumbu luarÉdit