Alue Buket, Lhoksukon, Aceh Utara

Alue Buket nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lhoksukon, Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Alue Buket
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Utara
KacamatanLhoksukon

Citakan:Lhoksukon, Aceh Utara


Gnome-home.svg