Lhoksukon, Aceh Utara

Lhoksukon nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Lhoksukon

Peta lokasi Kacamatan Lhoksukon
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Utara Citakan:Lhoksukon, Aceh Utara


Nuvola filesystems folder home.png