Anggruk nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Asmat, Propinsi Papua, Indonésia.

Distrik Anggruk

Peta lokasi Distrik Anggruk
Propinsi Papua
Kabupatén Yahukimo
Kapala distrik -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/kampung -


 t·s·é 

Kabupatén Yahukimo, Papua

Lambang Kabupaten Yahukimo.png

Kacamatan: Anggruk | Krapon | Kurima | Ninia


Nuvola filesystems folder home.png